mijn aanbod

Wat leuk dat jij hier bent en overweegt om een shoot bij mij te boeken.
Hier beneden vind je mijn aanbod met alle informatie. 
Heb je vragen? Schroom niet om die te stellen en/of het contact formulier in te vullen. Dan kom ik zo snel mogelijk bij je terug!

 

Kijk rustig rond!

Liefs,
Carina

PORTRETSHOOT

BE YOU verhalen

Tijdens de Be You shoot ben ik er voor jou en jouw alleen en leg ik je vast zoals je écht bent. De prachtige, stralende en authentieke jij! Iedereen heeft zijn eigen verhaal, die het waard is verteld te worden.

Het doel van deze shoot is even alle aandacht voor jou, even een moment écht voor jezelf, een boost krijgen voor je zelfvertrouwen en een prachtig resultaat waar je trots op kunt zijn!  

 

BUSINESSSHOOT 

Business verhalen

Tijdens deze shoot draait het om jouw verhaal als ondernemer én om wat jou bedrijf uniek maakt.  De klanten kiezen specifiek voor jou en jouw product. Laat jezelf zien, geef de mensen nog een completer beeld van jou en jouw bedrijf door fotografie heen! 

 

 

ZWANGERSCHAPSSHOOT

Zwanger en nieuw leven verhalen

Van harte gefeliciteerd! Jullie zijn in blijde verwachting of hebben net een kindje gekregen! 
Deze bijzondere tijd verdient een mooi moment waarop de tijd even stil staat, voor jouw en je partner, voor de mooiste herinnering voor later! 

GEZINSSHOOT

Familieverhalen

Wanneer was de laatste keer dat jullie met zijn allen op de foto stonden? Nee, geen selfie! Maar een échte foto van jullie prachtige gezin? 
Tijdens de gezinsshoot leg ik jullie op een spontane manier vast. Door middel van kleine opdrachtjes en vooral veel plezier maken leg ik jullie vast zoals jullie zijn! Een moment van ontspannen genieten met elkaar en een mooie foto voor aan de muur als herinnering! 

SHOOT BOEKEN? 

Super leuk! Ik maak graag kennis met je!