Niet zomaar een fotograaf, maar iemand die de échte jij weet vast te leggen.  

een sociale, oprechte en relaxte fotograaf.
Met mijn unieke persoonlijkheid kan ik je goed helpen. Zo kan ik je goed ondersteunen, op je gemak stellen, wil ik jou niet alleen blij maken, maar ook heel graag een bijzondere ervaring mee geven. Eén die hopelijk je hart mag raken bij het zien van de foto’s.

Ik ga graag samen met jou op zoek naar wat er het beste bij je past. 

MIJN MISSIE

Mijn doel is dat jij jouw verborgen schoonheid ontdekt. Daarmee bedoel ik jij als vrouw. Soms is schoonheid niet vanzelfsprekend, maar komt ze pas tot leven door de kleinste emoties. Mijn wens is om een sfeer te creëren waarin jij je op je gemak voelt, of je nu met je gezin komt, jezelf dit cadeau doet, je bedrijf laat zien of het nieuwe leven in je buik wilt laten vastleggen.

HERKEN JIJ DEZE GEDACHTEN OOK?

'Ben ik wel mooi genoeg' 'ik ben niet fotogeniek' 'wie zit er nou op mij te wachten' en weet wat ik herken ze ook en weet wat je ‘kan’ voelen.

Ik weet ook dat gefotografeerd worden zoveel meer is dan alleen een foto maken. Het is namelijk spannend en confronterend, kwetsbaar, het is jezelf ‘bloot’ geven en daarom weg willen duiken. Maar… het is ook complimenten krijgen, een zelfvertrouwen boost, mooi belicht worden en iemand die je alle aandacht geeft. En nog het allerbelangrijkste: iemand die jou wil vastleggen ‘zoals je bent’!

Inmiddels weet ik dat mijn eerste prioriteit als fotograaf de spanning eraf halen is.
Je op je gemak stellen, en hoe doe ik dat?
We maken eerst een praatje, zorgen voor een relaxe sfeer, lopen een stukje en ik begeleid je helemaal door de shoot heen. Maak je maar geen zorgen! 

Ik wil jou als vrouw laten zien wat je waard bent.
Ik wil je in je kracht zetten, je uitdagen om naar jezelf te kijken en blij te zijn met wat je ziet. Niet meer te denken voor anderen, maar je trots laten zijn op je zelf, omdat je mooi bent zoals je bent. En dat vertaald naar mooie, échte beelden! 

Het verschil dat ik wil maken is...

dat er échte beelden gaan komen met échte verhalen. Zoals jij écht bent! De mooie momenten, maar ook de minder mooie.

Wat ik heel graag wil doen is: het vieren van onvergetelijke momenten die herinneringen worden voor het leven.

 

MAG IK JOU HELPEN?

Mag ik jou helpen met het maken van échte foto’s? Foto’s waarop jij jezelf herkent? Beelden die jou eraan helpen herinneren dat jij en/of jullie mooi zijn zoals je bent?