fotografe, echtgenote en moeder van een prachtige dochter. Bij het fotograferen ben ik altijd op zoek naar de échte jij! Pure momenten, een oprechte glimlach of een liefdevolle blik of aanraking, zodat je écht de liefde van dat moment kunt voelen in de foto. Onmisbaar vind ik dit soort beelden voor later! 

Vanaf kinds af aan was ik al niet te scheiden van een fototoestel. Alles moest worden vastgelegd. Ik ontdekte - nog meer toen ik moeder werd - dat foto's in de loop van de jaren belangrijker worden. Ze kunnen je terugbrengen naar die ene dag, dat ene moment en dat ene gevoel. De passie voor fotografie is eind 2020 uitgegroeid tot mijn eigen fotografie bedrijf. Een stap waar ik tot de dag van vandaag geen spijt van heb! Ik blijft mijzelf ontwikkelen d.m.v. cursussen die ik volg, zo om mijn kwaliteit te blijven verbeteren en jou het beste te kunnen geven.  Fotograferen maakt mij blij, zo ook het ontmoeten van mensen en de creativiteit die ik in dit alles kwijt kan.

 

Gefotografeerd worden is zó veel meer dan een foto laten maken.

Zelf weet ik hoe lastig het kan zijn om blij te met je eigen lijf, er is soms zoveel wat je niet mooi kan vinden, of je denkt voor anderen en het is lastig om je niet onzeker te laten maken door het schoonheidsideaal dat er heerst. Het mooiste wat er is, is namelijk dat jij oké bent met jezelf; fysiek en mentaal.  

Mede door ook vaker voor de camera te verschijnen en het tegenbewijs te zien, heeft dit meegewerkt aan het blij zijn met mezelf.

 

Uit eigen ervaring weet ik dat het spannend is en confronterend kan zijn om voor de camera te staan, het is jezelf bloot geven en daarom weg willen duiken. Maar het is ook complimenten krijgen, een boost voor jezelf vertrouwen, mooi belicht worden en iemand die je alle aandacht geeft. En nog het allerbelangrijkste: iemand die jou wil vastleggen 'zoals je bent'!

 

Ik weet het inmiddels, dus mijn eerste prioriteit als fotograaf is die spanning er af halen. We maken eerst even een praatje, zorgen voor een relaxe sfeer en ik vertel dat ik wel zal helpen met hoe je mag gaan staan, dat ik meteen zal laten zien op mijn camera hoe de eerste foto's er uit zien en dat ik ervoor zal zorgen dat je er mooi op staat. D.m.v. kleine opdrachtjes en/of aansturing zorg ik ervoor dat jij stralend in beeld komt. 

 

Met mijn beelden vertel ik graag de verhalen achter jou als vrouw, zodat jij zelfverzekerd en trots kan zijn!  

Wees gerust, jij kan dit en je hoeft het niet alleen te doen!

Mijn fotografiestijl kan ik het beste omschrijven als warm, zacht en écht.

Met alle liefde help ik jou aan die prachtige en échte foto’s. Of het nu gaat om een be you portretshoot, loveshoot, business shoot of een andere bijzondere gebeurtenis die je graag als herinnering wilt hebben, met liefde leg ik jou verhaal vast!