Zwangerschap

THE BEGINNING OF SOMETHING NEW

 

 

Zwanger zijn is niet altijd gemakkelijk. De extra emoties, vermoeidheid, ochtendmisselijkheid en moeite om een ​​comfortabele slaaphouding te vinden, een veranderend lichaam. Maar weten dat je baby in je groeit, de schopjes voelen in je buik, is een van de meest lonende ervaringen waarvan een vrouw kan genieten. 

 

Of het nou je eerste, tweede, of derde keer zwanger is: iedere zwangerschap is bijzonder en het waard om voor altijd gekoesterd te mogen worden. 

 

Bij deze fotoshoot draait het echt even om jullie en het kleine wonder dat in je buik groeit. Deze shoot kan alleen, of samen met je partner of samen met de andere kinderen en/of huisdieren gedaan worden, alles is mogelijk. Ik blijf dicht bij jullie zodat het perfect bij jullie past.

 

Met liefde leg ik deze bijzondere, wonderlijke gebeurtenis voor jullie vast!

 


€295,00 

 

✓ Fotoshoot van circa 60 minuten
✓ 2 personen

✓ Je ontvangt 10 zorgvuldig nabewerkte foto's in hoge resolutie

✓ Mogelijkheid om foto's bij te kopen

✓ Binnen 24 uur een sneak preview 

✓ Eén locatie naar keuze buiten (in overleg binnen)
✓ Ruimte voor één kledingwissel

✓ Levering galerij binnen 3 weken

 

COMBINATIEPAKKET

ZWANGER & NIEUW LEVEN VERHALEN

Ben je zwanger en wil je graag een zwangerschapsshoot en een newbornshoot bij mij boeken?

Super leuk! Je ontvangt dan €20,- korting op de totaalprijs!

 

* De genoemde prijs is incl. 21% BTW , exclusief reiskosten vanaf Hellevoetsluis (0,45 cent per kilometer) en excl. parkeerkosten en/of locatiekosten.

 

Bij het boeken van een fotoshoot ga je automatisch akkoord met het gebruiken van de foto’s op social media en andere promotie doeleinden van Carina de Jong Photography, tenzij vooraf anders is afgesproken (zie Algemene Voorwaarden).


Je hebt een afspraak gemaakt

EN NU? 

Wanneer je een zwangerschapsshoot reserveert overleggen we het verloop van je zwangerschap en afhankelijk van hoe je je voelt plannen we een datum. De meest ideale periode voor deze shoot is tussen de 30e en 36e week van de zwangerschap. 

Vooraf bespreken we samen de locatie, tijdstip en ontvang je via de mail van mij een e-book met kledingtips ter voorbereiding op de shoot, zodat het samen een mooi geheel wordt. Ook is daarbij gevoegd mijn algemene voorwaarden.

 

Slecht weer? 

Staat er een buitenshoot gepland en is het weer die dag erg slecht?

Dan gaan we alsnog naar binnen of verplaatsen we in overleg de afspraak naar een andere dag.

 

Na de fotoshoot

Na de shoot ontvangen jullie binnen 48 uur een mail met de online gallerij waarbij jullie zelf je favorieten uit kunt zoeken.

Ook ontvangen jullie een factuur met het bedrag in de mailbox. Nadat ik jullie selectie heb gekregen, ga ik de foto's voor jullie bewerken.

Binnen 2 weken ontvangen jullie de reportage via een online gallerij. Hier kun je de foto’s downloaden. De foto’s worden geleverd in hoge resolutie zonder watermerk. Je mag ze dan gebruiken voor jouw eigen social media, zonder filter en onder vermelding van mijn naam. Op Instagram is dit @carinadejongphotography

Ook belangrijk.. 

Het boeken van een fotoshoot betekent automatisch dat ik de foto's mag gebruiken voor mijn portfolio en social media.

Heb je dit liever niet geef dit dan voor de shoot aan via de mail. 

 

Hebben jullie nog vragen of willen jullie graag meer informatie, stuur mij dan een berichtje. Ik help je graag verder!

Wat een gedoe is het elk jaar weer om de juiste cadeaus te vinden. Eigenlijk wil je iemand het liefst verrassen met een orgineel cadeau. 

Iets wat perfect bij diegene past, omdat je enorm veel van hem/haar houdt. Maar wat? 

 

Heb je er wel eens aan gedacht om een waardevolle herinnering te geven? 

Dat kan nu met mijn cadeaubon! 
Je geeft namelijk veel meer dan 'gewoon' een fotoshoot! Het is een belevenis, een leuk moment voor nu, een persoonlijke boost voor diegene, maar vooral het resultaat dat voor altijd waardevol is. 

 

Een cadeaubon kan worden gebruikt voor een portretshoot, businessshoot, loveshoot, zwangerschapsshoot/ newborn en een gezinsshoot. 

Zo heb je altijd een leuk en origineel cadeau voor bijvoorbeeld een verjaardag of kraamfeest. Je kunt ook zelf een bedrag kiezen. 

 

Heb je nog vragen of wil je een cadeaubon bestellen? 

Stuur mij een mailtje via info@carinadejongphotography.nl of neem contact op via de pagina contact.